Tuinadvies

Herkent u dit?
U hebt uw tuin redelijk goed voor elkaar: een bestrate parkeerplek voor de auto, een terras dat uitkijkt over een gazon, een onderhoudsarme niet te grote bloemenborder, en voor de sfeer hier en daar wat bloemenbakken. Gezellig.

En toch wilt u iets meer. U wilt wat doen met dat schaduwrijke hoekje in de tuin of de border die niet helemaal naar uw zin is. Maar wat?

Eén adviesje kan uw tuin de sfeer geven waar u zich prettig in voelt. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ik luister naar uw vraag en wensen, en geef u direct een mogelijke oplossing.

 

Bel nu voor het advies dat u weer laat genieten van uw tuin: 06 – 22 39 36 94.

Brainstormen in uw tuin
Heeft u ook zo’n hoekje in de tuin waar iets mee moet gebeuren? Of een border die niet naar uw zin is? Of zijn er vragen of wensen die u wilt voorleggen aan een expert, die oplossingen biedt zonder verdere verplichtingen?

Dat kan!
Met Brainstormen in uw tuin kom ik, gedurende twee uur, bij u thuis. Samen met u verken ik uw tuin, zodat we ter plekke kunnen bekijken waar de mogelijkheden zitten om uw tuin compleet te maken. U krijgt in deze tijd simpele en praktische adviezen zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw tuin.

Bekijk ook het laatste nieuws.